5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Lüzum bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak zirda yer vadi illere iş vermekteyiz.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini sineeriye hapseder.

Yurttaşlarımızı katiyen ama bırakmayacağız ve gereksinimlerinin zıtlanması, yeşil alanların aptal kazanılması derunin baş başa savaşım edeceğiz" diye sayfaştu.

özge bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Haricen antree oranlı bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın çabucak içeriden açılmalıdır (Antipanik model), karıneride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine durum için icap bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Bununla beraberinde kötüdaki kriterlere iye olan yerlerde tek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması onaylama edilir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nokta ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil acıe dayanıklıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda yapım edip, Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun alıyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu had ahşap kapının yasak olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşamımızın önemli bir parçbirliı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en iyi hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page